Skip to content

ICT-advies

We denken graag met je mee over je ICT-vraagstukken. Wat zijn je wensen, wat heb je nodig? Wat is in jouw situatie de beste oplossing of strategie? Wat kost de oplossing? Is deze oplossing haalbaar en betaalbaar voor jouw organisatie?

ICT-advies

Meedenken over je ICT-vraagstukken? Dat doen we graag. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Denk hierbij aan:

  • Jouw vraag in kaart brengen. Wat zijn je wensen, wat heb je nodig? Wat is in jouw situatie de beste oplossing of strategie?
  • Marktonderzoek doen. Wat kost de oplossing? Is deze oplossing haalbaar en betaalbaar voor jouw organisatie?
  • Menskracht regelen. Kun je de ICT-oplossing zelf uitvoeren? Wat zijn de gevolgen voor je personeelsbestand? Heb je een tijdelijke ICT-manager nodig of wellicht nog meer extra handen? Wij adviseren je graag!

itmgr: de mogelijkmaker

ICT-advies is breed. Er zijn diverse raakvlakken met andere vraagstukken binnen je organisatie: wat is de missie en visie van jouw bedrijf? En hoe zorg je dat de ICT-omgeving hierbij aansluit? Hoeveel kun en wil je investeren? Hoeveel mensen zijn daarbij nodig en welke competenties moeten deze mensen hebben?

Wij denken met je mee over de juiste strategie en uitvoering. En over de eventuele gevolgen die er zijn voor het personeelsbestand.

Itmgr: voor hulp bij ICT-vraagstukken

Enkele voorbeeldprojecten

  • Voor diverse omgevingsdiensten het doorlichten van samenwerkingsverbanden (shared service centers) op het gebied van ICT, op basis van dienstverleningsovereenkomsten, SLA, contractuele- en commerciële voorwaarden.
  • Voor een ziekenhuisgroep een analyse van de totale ICT-spend en de verbetermogelijkheden die hierin te behalen zijn.
  • Voor een organisatie in het sociaal domein het onderzoeken van de mogelijkheden om hun ICT-omgeving te ontvlechten uit de ICT-omgeving van hun huidige dienstverlener (gemeente);.
  • Voor diverse profit- en non-profit organisaties het doorlichten van de manier waarop hun huidige ICT-omgeving is opgebouwd, of dit op een kosteneffectieve manier is gedaan en welke verbeteringen hier mogelijk zijn.
  • Voor een opleidings- en ontwikkelingsfonds het onderzoeken naar de mogelijkheden om een gebruikersgroep te starten voor een bepaald softwareproduct en op die manier beter met de leverancier in overleg te treden over nieuwe ontwikkelingen.
  • Voor tal van klanten het opstellen van een automatiseringsstrategie of een ICT-visie.

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor elkaar kunnen betekenen? We komen graag met je in contact!