Europees aanbesteden, marktverkenning, leverancier, inschrijver, inschrijving, tender, IT-inkoop, IT-aanbesteding, IT-advies

Precies een jaar geleden zijn we begonnen aan een nieuw avontuur, het opzetten van een fris en pragmatisch merk voor ICT-inkoop, ICT-management en ICT-advies. Onze eerste verjaardag vieren we met de lancering van de nieuwe website en huisstijl: www.itmgr.nl.

Wat doen wij?

Wij bieden ICT-advies en hebben ervaring met het MKB, de zorg, het onderwijs en de semioverheid. We communiceren helder en begrijpelijk. Of het nu gaat over inkoop, management of advies, we zijn je graag van dienst om op een heldere en pragmatische manier bij te dragen aan het succes van jouw organisatie.

Waar staat itmgr voor?

De letters itmgr vormen de afkorting voor IT-manager. Daarnaast is het de afkorting van onze kernwaarden.

  • Eerlijk, oprecht, betrouwbaar en onafhankelijk: dat is onze manier van zakendoen. Geen geheime agenda’s, geen eigenbelangen, geen valse beloften.
  • Glashelder en duidelijk. Daar houden we van. Vooraf afspraken maken en dus geen verrassingen achteraf. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
  • We beheersen de materie, hebben een gedegen vooropleiding en veel ervaring opgedaan in de praktijk. Een vraagstuk is nooit een kopie van het vorige. Pragmatisch maatwerk noemen we dat.
  • Wij zijn ons bewust van de omgeving waarin we opereren. We houden rekening met de normen en waarden, eisen en wensen van onze opdrachtgevers en hun medewerkers. Het draait niet alleen om techniek – ‘soft skills’ zijn minstens zo belangrijk.
  • Het Latijnse woord respectare betekent ‘opnieuw kijken. Het gaat er dus om voorbij de eerste indruk te kijken naar de echte persoon of situatie daarachter.

Wil je weten hoe we elkaar kunnen helpen?

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens verder praten over ontwikkelingen in de markt en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact op, we komen graag langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Recommended Posts